Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, з великою активністю веде свою сторінку в Instagram, де публікує яскраві фото та відео.

Цього разу 33-річна дружина репера Олексія Потапенка поділилася невеликим уривком нового кліпу на пісню "Девочки рулят", який презентують вже в четвер, 18 березня. На відео Настя Каменських з'явилася в компанії двох дівчат з битами в руках і балаклавами на головах. Варто зазначити, що, судячи з тизеру, кліп вийде дуже зухвалим.

"Три дні до прем'єри кліпу "Дівчатка рулять" 👭 🤟 Ця робота, легка, драйвова і дівчача, одночасно містить в собі важливе послання для кожної дівчини. Сподіваюся, кожна з вас зможе його побачити. 18.03 💕", - підписала ролик артистка.

Настя Каменських, фото з Instagram

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Настя Каменських поділилася, чим годує Потапа: проста і швидка вечеря. Співачка показала, як готує вечерю собі і Потапу.

Нагадаємо, Настя Каменських показала, як "згрішила" через багато років заборони: "Іноді можна".

Як повідомляв портал Знай.uа, Оля Полякова розповіла про стосунки з Олегом Винником і Настею Каменських: "То цілуємося, то сваримося".

Також портал Знай.uа писав, що Настя Каменських показала всій Україні інтимний процес: "Туалет". Дружина Потапа поділилася з шанувальниками новим відео про свої щоденні ритуали.