У мережі з'явилася фотографія моторошного рослини-монстра. Її опублікував початківець садівник, у якого замість ананаса виросло щось великих розмірів.

Дивлячись на рослину, складно впізнати тропічний фрукт, адже це більше нагадує персонажа з кіновсесвіту "Чужий". Публікацію з фотографією 15 березня виклав користувач з ніком Schnazzly на Reddit.

"Результат вирощування зараженого насіння ананаса", - написав він у підписі до публікації.

На кадрі зображений результат мутованого врожаю з безліччю так званих "щупалець". Сам автор зазначив, що аномалія сталася через семен, яких вразила невідома хвороба.

The result of growing a contaminated pineapple seed. from Damnthatsinteresting

Популярні новини зараз
"Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Одного разу у мене у дворі ріс ананас з перехресним запиленням. Він виріс з верхівки ананаса, яку я засунув в компост. На ньому була купа цих довгих рожевих щупалець, і на кожному з них ріс невеликий ананас розміром з м'яч для гольфу. Більше він нічого не робив і врешті-решт згнив", "Це саме кострубате рослина, яке я бачив за довгий час! Але яким чином насіння було "заражене"??", - написали користувачі в коментарях.

Нагадаємо, малюк-циклоп налякав всю сім'ю, дві зіниці на оці і немає носа: "Подарунок від Бога"

Як повідомляв "Знай.ua", дівчинка народилася з незвичайною зовнішністю - весь світ був проти, але мама перетворила дитину в зірку

Знай.ua писав, не зебра, а живе "чудо світу": унікальний лоша народився з забарвленням в горошок