Відома українська співачка і колишня солістка групи "НеАнгели" Слава Камінська в інтерв'ю для слави Дьоміна в шоу Слава+ розповіла пікантні моменти свого життя.

Розлучена Слава розповіла, що у неї зараз є хлопець і навіть назвала першу букву його імені. А також розповіла що для неї табу в сексі.

"Нічого. Я не знаю, що таке 100%. БДСМ у мене не було. Для себе напевно я вже в своєму віці більше розкрилася, розкута, ніж раніше. БДСМ це не Моє", - каже Камінська.

Слава зізналася, чому приховує своє особисте життя.

"знаєш, важко приховувати те, чого немає. Залицяльники є. Святе місце з бюстом порожньо не буває. (Слава запитав, на яку букву починається ім'я її залицяльника) - Ну звичайно на букву "К", - каже дівчина.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Також вона зізналася, що забороняє собі у відносинах з чоловіком.

"Прив'язуватися. Два роки тому як відв'язалася, так більше... крім того, що у мене складний характер, я ще дуже комунікабельна і товариська. Я намагаюся гострі кути обходити. Я не горда", - каже Слава.

Раніше ми повідомляли, Слава Камінська показала беззубий рот і розпереживалася.

Як повідомляв "Знай.uа", Слава Камінська набила сама собі татуювання, вразивши результатом.

Також "Знай.uа" писав, що Слава Камінська вивалила принади на камеру і зробила визнання після розпаду "НеАнгелів".