В Одесі громадянин сусідньої держави напав на 8-річного хлопчика з ножем, щоб відібрати велосипед.

Про подробиці події розповідає прес-служба ГУНП в Одеській області.

Повідомляється, що інцидент стався на одному з дитячих майданчиків Одеси. Іноземець підійшов до 8-річного хлопчика і зав'язав з ним розмову. Після, погрожуючи ножем, зловмисник відібрав у дитини велосипед і зник у невідомому напрямку.

До правоохоронних органів звернулася мати постраждалої дитини. Поліції вдалося оперативно розшукати 33-річного вихідця з сусідньої держави по "гарячих" слідах в декількох кварталах від місця події. У нього вилучили речові докази у вигляді ножа і велосипеда.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Фігуранта помістили до ізолятора тимчасового тримання. Йому інкримінують скоєння правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Чоловікові загрожує від трьох до семи років позбавлення волі", - повідомив начальник відділення поліції №3 Одеського районного управління поліції №1 Олександр Мільчук.

Варто нагадати, що в Одеса у вівторок, 16 березня, біля навчального закладу виявили жіночий труп, що знаходиться в мішку. Коли місцеві повідомили про моторошну знахідку, поліція оточила територію і нікого близько не підпускала. Попередньо, Літня жінка була напівроздягнена і померла в результаті насильницьких дій.

Нагадаємо, що напівроздягнений чоловік провисів на краю балкона, поки його за ногу тримала дівчина.

Як повідомляв портал Знай.иа, на Рівненщині визнали винним чоловіка, який жорстоко вбив безпритульного собаку.

Також Знай.иа писав, що на Закарпатті пацієнт однієї з місцевих лікарень поліз у бійку з лікарями через невдоволення якістю лікування.