16 березня пішов з життя захисник петербурзького МХК "Динамо" Тимур Файзутдінов. 19-річний хокеїст помер від наслідків травми, отриманої під час матчу.

Спортсмен потрапив до реанімації після того, як шайба потрапила йому в голову. МХЛ висловила співчуття рідним та близьким хокеїста, повідомляється на сайті Молодіжної хокейної ліги "Динамо".

"Найближчі матчі Континентальної хокейної ліги та молодіжної хокейної ліги почнуться з хвилини мовчання і пройдуть у пам'ять про гравця", - йдеться в повідомленні.

Тимур Файзутдінов, фото сторінка ХК "Динамо Санкт-Петербург"
Тимур Файзутдінов, фото сторінка ХК "Динамо Санкт-Петербург"

Відомо, що Тимур потрапив до реанімації після того, як 12 березня на 1/8 фіналу плей-офф МХЛ під час матчу з "Локомотивом" шайба потрапила йому в голову. На відео видно, як 19-річний хокеїст схопився за голову, а потім впав на лід.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Файзутдінова екстрено госпіталізували в лікарню Ярославля. Медики оцінювали його стан як важкий.

Варто уточнити, що в цьому сезоні спортсмен брав участь у більш ніж 50 матчах регулярного чемпіонату МХЛ. Файзутдінов зробив сім результативних передач. Файзутдінов зіграв дві зустрічі в плей-офф.

Нагадаємо, російський хокеїст, колишній захисник "Авангарду" Ігор Хацей помер під час тренування у віці 48 років.

Як повідомляв портал Знай.uа, 8 березня на 74-му році життя зупинилося серце одного з найвідоміших українських фахівців футболу, колишнього півзахисника "Карпат" Романа Покори.

Також портал Знай.uа писав, що 23 лютого помер дворазовий чемпіон світу з шосейно-кільцевих мотоперегонів (MotoGP) Фаусто Грезіні.