Популярна українська співачка Ірина Федишин активно ділиться з багатотисячною армією шанувальників цікавими публікаціями в Instagram.

Нещодавно 34-річна зірка презентувала нову композицію під назвою "Обійми". Тепер з новим репертуаром Ірина вирушила в тур українськими містами.

У вівторок, 16 березня, артистка відвідала місто в Херсонській області – Каховку. У свіжій публікації Федишин показала невеликий уривок з концерту. До речі, через карантинні обмеження наповненість залу не повинна перевищувати 50 відсотків.

Так, на сцені співачка виступала в розкішній вечірній сукні червоного кольору, в оточенні молодих танцівників в яскравих костюмах, які тримали український прапор. У підписі до ролику Федишин подякувала фанатам за концерт.

"Дякую Каховка ❤️", - написала українська знаменитість.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Як красиво 😍 Пам'ятаю як в Херсоні виходила після цієї пісеньки до вас ❤️🥰 Ірусичка, Віталік, найкращий колектив, найкращої співачки, я вже за вами так сильно скучила 🥺🥺❤️ Пишучи ці слова я дуже заплакала 😭", - зазначили в коментарях.

скріншот

Раніше ми писали про те, що Ірина Федишин розповіла, як мало не позбулася матері: "Наша сім'я збереглася".

Нагадаємо, Ірина Федишин залишила кар'єру заради синів.

Як повідомляв портал Знай.uа, Ірина Федишин заманює на концерт бездонним декольте: "Чекаю усіх".

Також портал Знай.uа писав, що Ірина Федишин зізналася, чим жертвує заради фанатів: "Потім довго відходжу".