Українська гумористка, актриса і зірка "Кварталу 95" Олена Кравець останнім часом частенько почала проявляти активність на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 630 тисяч осіб, викладаючи всілякі фото і відео.

Зараз же вона поділилася відеозаписом, на якому присутня разом з Олександром Педаном. Як виявилося, вони стали родичами - братом і сестрою - головними героями коммедійного мультика під назвою "Пончари. Глобальне закруглення".

Олена Кравець, фото: Instagram
Олена Кравець, фото: Instagram

"Той випадок, коли ми з @pedanos вирішили, що пора поріднитися і змінити імена)) тепер ми брат і сестра, Оп і Ед, головні герої комедійної анімації "Пончари. Глобальне закруглення". Вже 18 березня у всіх кінотеатрах України Оп і Ед заговорять нашими голосами. Крім нас з Саней над створенням анімації також потрудилися автори "Сімпсонів", так що, фанати сімейства Гомера і Мардж, радійте і швидше бронюйте квитки!😉", - написала Олена Кравець у підписі до публікації.

І поділилася невеликим описом сюжету в картині. Відомо, що пухнасті персонажі подорожують по епохах, щоб змінити хід історії і врятувати свій вид від вимирання. А глядачеві доведеться спостерігати за їхніми пригодами, що, за словами Кравець, принесе величезне задоволення для людей різного віку.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, Кравець з "Квартал 95" перетворилася на Могилевську, співачка не стрималася: "Не очікувала"

Як повідомляв "Знай.ua", Олена Кравець з "Жіночого кварталу" кинула виклик Могилевській: "Боротися за пояс..."

Знай.ua писав, Олена Кравець з "Кварталу 95" кардинально змінила зовнішність заради сцени: більше не Українка