Відома українська співачка і актриса Оля Полякова побувала в гостях у" Dizel Night", де розповіла про подробиці свого життя.

Відповідна новина з'явилася на сторінці шоу в Instagram.

Відомо, що 6 березня на телеканалі "СТБ" відбулася прем'єра нового шоу "Dizel Night", в якому запрошуватимуть зіркових гостей. Телеведучими програми стали улюблені глядачам зірки українського ТБ - Григорій Решетник, Дмитро Танкович і Єгор Крутоголов.

Цієї суботи, 20 березня, в студію "Dizel Night" прийде українська поп-зірка і королева епатажу Оля Полякова. Виконавиця поспілкується з Дмитром Танковичем, якому відверто розповість про те, що відбувається в житті, зробить шокуючі заяви і повідає історію про музичну підставу.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Для зйомок в новому шоу Оля Полякова досить пікантний наряд в стилі тотал-Блек. Виконавиця одягла подовжений шкіряний піджак і міні-сукню такого ж формату, шкіряні ботфорти до самих стегон і масивну золотий ланцюг. Завершила образ співачка недбалими локонами і вечірнім макіяжем.

Нагадаємо, що Оля Полякова показала знімки відомої комедіантки, яка порівняла однакові купальники на своєму тілі і фігуристих моделях.

Як повідомляв портал Знай.uа, Оля Полякова знову наговорила зайвого про зіркових подружок:"показує яка ти".

Також Знай.uа писав, що 16-річна дочка Олі Полякової розмістила в своїх Insta Stories свіжу фотографію, на якій постала з оновленим кольором волосся.