Як відомо, не так давно на телеканалі СТБ відбулася прем'єру нового, вже 11 за рахунком сезону реаліті-шоу «Холостяк». Дівчата борються цього разу за серце бізнесмена з Харкова, Михайла Заливако.

Таким чином повідомляється, що вже пройшло два випуски, і ось, в п'ятницю, 19 лютого відбудеться прем'єра третього.

Анонс серії з'явився на офіційній сторінці проекту в соціальній мережі Instagram.

Подивившись ці уривки, вже можна зробити висновок, що серія емоційна. Дівчата йдуть в ва-банк для того, щоб підкорити серце холостяка. Михайло Заливко в розгубленості.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У наступ йдуть всі, конкуренція лише зростає, і одна з учасниць вирішила покинути проект завчасно.

"Я хотів зрозуміти, що відбувається» - розповідає головний герой, а ведучий Григорій Решетник заявив, що побачень більше не буде. Невже холостяк відмовиться від цієї затії.

Все це можна буде дізнатися вже в п'ятницю, 19 березня, включивши випуск о 19:00. Чим же закінчаться бойові стратегії дівчат.

Нагадавши, холостяк Михайло Заливако відправив додому відразу 9 учасниць: хто покинув проект.

Як повідомляв портал Знай.иа, пишногруда власниця секс-шопу вилетіла з "Холостяка":"Слава богу, пішла".

Також портал Знай.иа писав, що Михайло Заливако розпрощався з любителькою оселедця і молока: "прийшла за популярністю".Так, "холостяк" відправив додому 26-річну тіктокершу Олену з Києва. Після індивідуального спілкування Михайло зрозумів, що вона йому не підходить.