Відома українська співачка Ольга Полякова поділилася новою публікацією на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. Вона опублікувала один з номерів "Дизель шоу", в якому прозвучала її пісня.

Таким чином повідомляється, що в скетчі головну роль грає відомий комік Євген Сморигін. Він пародіює королеву Англії Єлизавету II.

За сюжетом там відбувається королівський прийом, і Єлизавета II, в особі Євгена Сморигіна, намагається розвеселити гостей.

"Що ж ви сіли. Вставайте-вставайте. Нібито вам 94, а не мені " - говорить актор.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Люди встають і починають танцювати під пісню Олі Полякової - Королева ночі.

Сама співачка у своєму новому пості захоплено пише: "Це просто розрив😂 @smorigin_evgeni спасибі тобі, ти геніальний! Зайдіть на YouTube, подивіться останній випуск @dizelstudio - і гарний настрій вам забезпечено👌"»

Нагадаємо, що Оля Полякова показала знімки відомої комедіантки, яка порівняла однакові купальники на своєму тілі і фігуристих моделях.

Як повідомляв портал Знай.ua, Оля Полякова знову наговорила зайвого про зіркових подружок:"показує яка ти". У підписі до фотографії Полякова привітала подругу Христю з днем народження.

Також Знай.uа писав, що 16-річна дочка Олі Полякової розмістила в своїх Insta Stories свіжу фотографію, на якій постала з оновленим кольором волосся.