Український репер, а з недавніх пір ще й телеведучий, Олексій Потапенко частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 1,9 мільйонів чоловік.

Після відпочинку з сином Андрієм від колишньої дружини Ірини Горової в Дубаї, музикант повернувся в Україну заради роботи. Його дружина, Анастасія Каменських, обрадувала шанувальників черговою новинкою під назвою "Дівчатка рулять". А 18 березня презентувала яскравий кліп за участю ведучої Лесі Нікітюк, виконавиці Даші Астаф'євої, Анни Андрійчук та Тетяни Парфільєвої.

Настя Каменських, скріншот з YouTube
Настя Каменських, скріншот з YouTube

На свій сторінці Олексій Потапенко теж вирішив прорекламувати пісню дружини. Він разом з Олексієм Завгороднім (Позитивом) танцює під "Дівчатка рулять" біля стіни, на якій написано назву групи "Mozgi", після чого влітає Леся Нікітюк, розмахуючи сумкою і згодом танцюючи з посмішкою на обличчі перед камерою.

"Дівчатка рулять (дівчатка рулять) дівчатка їдуть, дівчата тусують дівчатка рулять (дівчатка рулять) дівчатка рулять, по життю кайфують дівчинки – такі дівчатка дівчатка – такі дівчатка дівчатка рулять", - співається в цей момент в пісні.

Нагадаємо, чоловік Насті Каменських Потап "пішов" з репу заради телебачення: "Я завагітніла"

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", українцям нагадали, якою була Настя Каменських 12 років тому: "Де запал, вогонь?"

Знай.ua писав, Каменських гаряче розважилася з Нікітюк і Астаф'євою в кліпі "Дівчатка рулять"