У мережі з'явився кумедний знімок про традиційну українську страву – борщ з салом.

Виявляється, щоб отримати справжню козацьку силу, досить просто з'їсти борщ. Напевно кожна господиня знає його рецепт, адже спробувавши один раз, вже нереально зупинитися!

Так, користувач популярної платформи TikTok під ніком redtuber_97 з України опублікував веселе відео, на якому зображений момент з американського реслінгу. У кадрі з'явився відомий рестлер Джон Сіна, який виступає у Федерації WWE. Спортсмен виграв 25 чемпіонств, з них – 16 світових.

Автор ролика порівняв реслерів з українцями, які люблять борщ з салом.

"Шалений приплив сили треба ж її кудись подіти", - йдеться в підписі до кадрів.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

@redtuber_97

Шалений прилив сили треба ж її кудись діти🤭 #україна #тикток #парамінус20 #ukraine__top #рек #ukrainian #юа #ua #ukraine #ukraine_topchik #ukrainee

♬ Ой, хто п'є, тому наливайте - Борис Сичевський

Раніше ми писали про те, що українці засудили роман 8-річної моделі та 13-річного блогера, поліція викликала матір на допит. Нещодавно діти оголосили, що у них почався "роман". Парочка знімає відео в соцмережах з явно дорослим контентом. При цьому мати дівчинки нічого поганого в цьому не бачить і підтримує їхні стосунки.

Нагадаємо, Надія Дорофєєва і Володимир Дантес показали всю сімейну пристрасть в TikTok. Співачка поділилася з шанувальниками кумедним роликом.

Як повідомляв портал Знай.uа, Наталя Могилевська і Оля Полякова змагаються в стрибучості заради тренду TikTok.

Також портал Знай.uа писав, що танці Насті Каменських з юними блогерками викликали подив у мережі: "Час дорослішати".