Відомий український кулінар Євген Клопотенко, який активно веде сторінку в соціальній мережі Інстаграм, де ділиться смачними рецептами та корисними порадами, розповів, що для нього означає його ресторан.

На своїй сторінці в Інстаграмі Євген Клопотенко зізнався, що для нього не є прийнятним відкрити ресторан просто так. Для Клопотенка відкриття закладу є чимось набагато більшим.

"Мені не ок - відкривати ресторан для того, щоб було. Типу їжа там якась, смак норм, люди ходять, їдять щось, п'ють, і я такий на важному кажу всім, що у мене є свій заклад. А, ну і, звичайно, еко, састейнабіліті, бо так треба. Для мене ресторан - це коли ти робиш те, у що віриш. Тоді це чесна та глибинна історія.", - написав він. Євген Клопотенко

Євген Клопотенко, instagram.com/klopotenko
Євген Клопотенко, instagram.com/klopotenko

Клопотенко розповів, що він співпрацює з селекціонерами, ботаніками, селянами тощо і продукти використовує лише від українських виробників. Він вважає, що використовуючи знання інших людей, можна створювати їжу, яка буде цікавіша, ніж зазвичай.

Популярні новини зараз

У Запоріжжі 7 квартир злетіли на повітря через вибух газу: є загиблі і постраждалі

Ірина Білик навіть вдома ховає своє обличчя - укладає волосся і наносить тонни макіяжу: "Я не одна така?

"Холостячка" Ксенія Мішина зізналася, хто догодив їй краще, ніж Еллерт: "Ми дивимося в одному напрямку"

Модельєр Андре Тан назвав справжніх "убивць стилю" для жіночих ніжок: "Вони вкорочують вам…"

Показати ще

"Тому у нас у @100rokivtomuvpered всі продукти - від українських виробників. Ми працюємо з селекціонерами, ботаніками, художниками, істориками, інженерами, селянами, людьми, що знаються на дикоросах (такі ж магічні, як мольфари), маленькою олійнею, яка робить запашну соняшникову олію за старою технологією. Тому, що використовуючи знання інших людей, можна створювати їжу, яка трохи цікавіша, ніж зазвичай. Зараз ми переходимо на систему, коли не викидаємо круті, але не потрібні нам за рецептурою, частини продуктів, а вчимося їх обробляти. Бо для нас це важливо.", - розповів він. Євген Клопотенко

Нагадаємо, Клопотенко додав родзинку до звичайних голубців і вийшла ресторанна страва: простий рецепт. Євген Клопотенко показав, як приготувати голубці з особливим смаком

Як повідомляв портал "Знай.ua", Євген Клопотенко розповів, як спокушає жінок: "Потрібні лише огірки". Клопотенко розкрив важливий момент у спілкуванні з жінками

Також "Знай.ua" писав, що Євген Клопотенко знайшов оригінальне застосування борщу: "Хотілося потонути". Клопотенко поділився крутою новиною