Під Хмельницьким військовий КамАЗ потрапив у ДТП з легковиком: загиблих намагаються впізнати

18 березня у Хмельницькій області сталася смертельно дорожньо-транспортна пригода за участю військового Камазу та легкового автомобіля.

ДТП у Хмельницькій області, фото: Сегодня
ДТП у Хмельницькій області, фото: Сегодня

В результаті цієї ДТП, яка сталася на трасі Стрий - Знам'янка, між селами Копачівка та Поляни Волочиського району, загинули три людини. Про це повідомляє видання "Сегодня".

Анастасія Приходько розповіла про знущання над нею продюсера Йосипа Пригожина

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Відома українська співачка Анастасія Приходько стала на захист нинішньої представниці від Росії на пісенному конкурсі Євробачення - Manizha.

"коли Пригожин розповідає і звинувачує мене в "расизмі" я сміюся, ну чесне слово смішно! Боюся уявити що він придумає в 2022... Цього року у нього версія що»я проти євреїв"! Поговоримо про це трохи пізніше...Побачила новини і зрозуміла що з представником Росії на Євробаченні співачкою @manizha відбувається все теж саме що і зі мною в 2009 році!",- написала Приходько.

Даша Астаф'єва зізналася, які насправді Настя Каменських і Леся Нікітюк

Популярна співачка і актриса Даша Астаф'єва, яка була чи не першою українською дівчиною на обкладинці Playboy, і просто запала в душу покійного нині Х'ю Хефнера, часто радує багатотисячну аудиторію в Instagram еротичними фотосесіями.

Нещодавно 35-річна артистка поділилася в соцмережі свіжою публікацією, в якій назвала Настю Каменських символом весни. Як відомо, Астаф'єва взяла участь у зйомках нового кліпу NK на пісню "Девочки рулят". Також у ньому знімалися телеведуча Леся Нікітюк і дружина позитиву Аня Андрійчук-Завгородня.

Валерій Меладзе натякнув на поповнення в родині

Відомий російський артист з грузинським корінням Валерій Меладзе досить рідко виставляє на загальний огляд в соцмережі фотографії з сім'єю.

На честь цієї радісної події 55-річний виконавець зібрав за одним столом своїх дорослих дочок. Фотографію зі святкового вечора Меладзе опублікував на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

"чого б я не домігся в житті, скільки б пісень не заспівав, в яких би країнах не знаходився, я завжди залишаюся татом і мої діти — це найцінніше і найкраще, що є в моєму житті. За цим столом вистачить місця і для моїх дочок, і для моїх синів! Але, схоже, скоро знадобиться ще один стілець 😂", - жартівливо написав Валерій.

Втомлені українці благають про звільнення від податку на землю

Українці продовжують активно використовувати можливість звернутися до Президента України Володимира Зеленського з електронною петицією. Цього разу втомлені поборами громадяни торкнулися питання податкового тягаря.

Довбань Ірина Ігорівна, автор звернення, дала таку назву петиції:"про звільнення від сплати податку на нерухоме майно відмінне від земельної ділянки до певної категорії фізичних осіб".

Школяр вистрибнув з 25-го поверху, бо "дав слово пацана": залишив батькам записку

У російському Новочебоксарську п'ятикласник вистрибнув з 25-го поверху, тому що "дав слово пацана". На щастя, хлопчик вижив, але перебуває у важкому стані.

Хлопчик викинувся з 25 поверху, фото: Lshot
Хлопчик викинувся з 25 поверху, фото: Lshot

Як повідомляють російські ЗМІ перед стрибком 11-річний школяр залишив записку батькам. Він пояснив, що пообіцяв своєму супернику скинутися з даху, якщо той "одружується" на їх однокласниці. У той же час хлопчик попросив не розповідати їй про свої почуття, інакше вчинить суїцид. Але суперник розповів.