Російська блогер Анна Заворотнюк, більше відома як дочка онкологічно хворої актриси, зірки серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасії Заворотнюк, часто ділиться з шанувальниками кадрами зі свого яскравого життя.

На цей раз вона опублікувала знімок з нової фотосесії, де позує з довгими кісками і Гулькою на голові. На ній надіта рожева об'ємна атласна сорочка і штани зі шнурівкою з боків.

"Виберете кращу обробку", - написала Анна.

Вона в пості опублікувала три однакових фотографії, але в різній обробці – класичній кольоровій гамі, чорно-білому і червоному оформленні.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Шанувальники прийшли в захват від нового образу Заворотнюк і почали вибирати не тільки варіанти обробки, але і робити компліменти дівчині. Вони відзначили, що всі фото Класні і вона нереально крута і навіть відзначили неймовірну схожість з мамою.

Ганнуся, нереально крута❤️ більше подобається 2👏", "всі класні", "3 обробка👍Ви там дуже схожі на маму😍", "всі красиві", - пишуть коментатори.

Раніше ми повідомляли, дочка онкохворої Анастасії Заворотнюк зробила відверте зізнання.

Як повідомляв "Знай.uа", дочка онкохворої Заворотнюк взялася за фатальну річ: згубила Єву і Білосніжку.

Також "Знай.uа" писав, що дочка онкохворої Анастасії Заворотнюк вся в чорному.