Обурені українці звернулися до уряду з вимогою створити підрозділ для контролю і перевірки роботи ПФУ.

Відповідну петицію з проханням розмістили на сайті президента України. Автором петиції виступив Роменський Олександр Іванович і для того, щоб зібрати необхідні для розгляду 25 тисяч голосів Залишилося 92 дні.

"прошу створити підрозділ (структуру , і назва не має великого значення щоб це був державний орган) для перевірки та контролю виключно ПФУ Пенсійного фонду України .за зверненнями громадян (неправильне призначення пенсій, недорахування пенсійного стажу та інші питання пов*язані з пенсійним забезпеченням, такі як сплата страхових внесків , підтвердження стажу та інші) зробити структурні підрозділи до кожної області України (по одному на область) .надати фм право приймати юридично визначені рішення, і від імені держави зобов'язувати ПФУ до виконання. таким чином зменшиться напруженість серед населення (понад 40 відсотків справ у судах та інших органах тільки у пенсійних справах)а також це дасть можливість розвантажити адміністративні суди. та й громадянам України буде не аби яка користь і допомога з боку держави", - сказано в тексті петиції.

Раніше ми повідомляли, які виплати можна отримати в разі смерті пенсіонера, в ПФУ чесно розповіли.

Як повідомляв "Знай.uа", пенсіонери "ополчилися" на Ощадбанк, платні послуги і немає субсидій.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Також "Знай.uа" писав, що в Україні знову змінять вік виходу на пенсію, поки що тільки для жінок.