Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, частенько радує своїх шанувальників всілякими фото і відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 5,3 мільйонів чоловік.

18 березня 2021 року виконавиця презентувала новий яскравий кліп на пісню "Дівчатка рулять" за участю ведучої Лесі Нікітюк, виконавиці Даші Астаф'євої, Анни Андрійчук і Тетяни Парфільєвої. А зараз Настя Каменських трохи розповіла про цифри, пов'язані з цим проектом.

Настя Каменських і Леся Нікітюк: YouTube
Настя Каменських і Леся Нікітюк: YouTube

"9 красунь, 1 Cadillac, більше 24 годин роботи non-stop і багато-багато рожевого! 💕💕💕 Саме так проходили зйомки кліпу "Дівчатка рулять" 👩 🏼 🤝 👩 🏻 🤟 Пориньте і ви в цю класну атмосферу разом з нами!😘🔗 Посилання на відео з бекстейджу - в сторіс", - написала вона в підписі до публікації.

"Дуже круто!! 🔥 🔥 Так і є: дівчатка рулять!!🔥❤", "Ааа як це круто😍 😍 😍", "Круте відео, і пісня 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥", "Круто!😍💕", "Красуні🔥 🔥 🔥", "Рулите, Рулите наші милі дівчатка) поки я відсипаюся)))", "Ну таке..", - написали користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, Настя Каменських зізналася, чим пожертвувала заради "Маски": "Моїй Кім дискомфортно"

Як повідомляв "Знай.ua", в авто, на столі, в салоні: Настя Каменських показала, де любить "пустувати"

Знай.ua писав, Даша Астаф'єва зізналася, які насправді Настя Каменських і Леся Нікітюк