Дружина президента України Володимира Зеленського Олена продовжує розповідати про ініціативу "Без бар'єрів".

Вона зазначила, що ще на початку роботи з цим проектом було розуміння-він буде великим. Однак зараз, за її словами, "Без бар'єрів" перетворюється на масштабний рух, до якого приєднуються люди, бізнеси і цілі міста, і області.

"Сьогодні я рада була зустрітися з Міністром розвитку громад і територій Олексієм Чернишовим, головами ОДА Черкаської, Донецької та Вінницької областей і мерами Вінниці та Маріуполя підписали Меморандум про розвиток безбар'єрної архітектури в Україні і поділилися своїми планами", - написала Олена Зеленська у підписі до публікації.

Олена Зеленська, фото: Instagram
Олена Зеленська, фото: Instagram

Дружина Глави держави зазначила, що ці плани є сміливими, масштабними і спрямованими на подолання обмежень, розширення практики інклюзії, а також медискримінації та забезпечення рівних можливостей і прав для всіх жителів України. З усіма проектами буде можливість ознайомитися на сайтах обласних державних адміністрацій та міських рад.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Буду рада, якщо до ініціативи будуть долучатися нові регіони, і запевняю, що готова сприяти реалізації цікавих і потрібних проектів", - підсумувала дружина Володимира Зеленського.

Нагадаємо, Олена Зеленська особисто зустрілася з леді Діаною: "Вибрала невипадково"

Як повідомляв "Знай.ua", в Україну прибула делегація з Литви: президент Зеленський і Науседа збираються виступити перед депутатами

Знай.ua писав, Володимир Зеленський зустрів президента сусідньої країни хлібом і сіллю: "Ласкаво просимо!"