"Українська Кардашьян" Олена Омович частенько радує своїх шанувальників всілякими оголеними фотографіями на різних локаціях, публікуючи їх в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 1,5 мільйона чоловік.

Після відпочинку в Єгипті в профілі дівчини з'явилося ціле безліч всіляких фотографій, зроблених на піщаних локаціях, включаючи всіма відомі піраміди. А зараз же Олена Омович поділилася черговим знімком з квітами. При цьому зробила вона його повністю гола.

"Попереднє фото так залайкали з-за троянд я вважаю?😏 💕 (Ні)😂", - написала "Українська Кардашьян" у підписі до публікації.

Олена Омович, скріншот: Instagram
Олена Омович, скріншот: Instagram

"Саме через них🔥", "Завжди береш квіти, коли гола у ванні?", "Так вони красиві 😍 😍 😍 і пахнуть шикарно", "Тобі що ребра видалили Нижні?", "Звичайно)))", "Вони там були?😂", "Ну, я люблю квіти, так що так🙄 🔥", "Ти моя найкрасивіша троянда 😍😍😍🔥🔥🔥🔥❤️❤️❤️🌹🌹🌹", "Ну які троянди, Я їх взагалі тільки зараз побачив😂", "Ні,😂 хоча трояндочки теж дуже красиві😉", - написали користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років
Показати ще

Коментарі, скріншот: Instagram (Омович)
Коментарі, скріншот: Instagram (Омович)

Коментарі, скріншот: Instagram (Омович)
Коментарі, скріншот: Instagram (Омович)

Нагадаємо, Українська Кардашьян Олена Омович злилася в поцілунку з безносим істотою: "Нудьгувати…"

Як повідомляв "Знай.ua", напівгола Українська Кардашьян Омович виставила свої "кулі" на заздрість усім: "Хлопець кинув"

Знай.ua писав, Українська Кардашьян Олена Омович роздяглася і стала Клеопатрою: "Кицька хоче ласки"