Вєрка Сердючка – персонаж створений народним артистом України Андрієм Данилком. Відомий продюсер і детектив шоу "Маска" не часто радує багатотисячну аудиторію в Instagram.

На офіційній сторінці шоу "Маска" в соцмережі опублікували свіжий анонс, в якому зображений кумедний момент.

Так, у новому випуску проекту, який покажуть у суботу, 20 березня, Андрій Данилко бігає за колегою Олею Поляковою, намагаючись шльопнути її по попі. Варто зазначити, що епізод досить пікантний.

"Андрій Михайлович налаштувався на грайливий лад і тепер буде обіймати всіх! 😅 Дивіться новий випуск гіпершоу Маска вже завтра, 20 березня о 21:00 на каналі Україна!" - зазначили в публікації.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Дуже негарно це виглядало. Своїми криками вони заважали насолодитися фінальним номером мольфара, шикарним вокалом Павла Костіцина", "Супер, молодці! 👏👏👏🔥❤️", "Полякова так виробляється, бісить", - написали в коментарях під постом користувачі соцмережі.

скріншот

скріншот

Нагадаємо, Андрій Данилко труснув старовиною і ще раз показав Вєрку Сердючку: "По 50 за 50".

Як повідомляв портал Знай.uа, здоров'я Андрія Данилка стривожило українців: "Операція – великий ризик".

Також портал Знай.uа писав, що Андрій Данилко на шоу "Маска" відірвався не по-дитячому: докучання до циклопа і поцілунок з Олею Поляковою.