Українська акторка, головна героїня реаліті-шоу "Холостячка" Ксенія Мішина, яку також всі знають за серіалом "Кріпосна", розмістила в соцмережі Instagram свіжу публікацію, присвячену її іменному конкурсу.

Так, акторка повідомила, що вже скоро вибере переможців, котрим подарує гору подарунків. А головним призом розіграшу став чорний мерседес її коханого, автора-сценариста "Кварталу 95" Олександра Еллерта. Автомобіль може дістатися підписнику Ксенії, який виконав усі умови конкурсу.

"Ох, мої дорогі, що я для Вас приготувала 🙈🔥 Гортайте карусель 👉 Там стільки всього для вас, тільки 🤫", - підписала ролик Ксенія.

"Всім удачі! 👏🔥❤️❤️❤️", "Беру участь, можливо і мені посміхнеться фортуна 🙏", "Чудова 😍😍😍😍", - зазначили в коментарях під постом користувачі соцмережі.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Ксенія Мішина, фото з Instagram

Раніше ми писали про те, що Ксенія Мішина показала, як склалися стосунки з Олександром Еллертом після "Холостячки". Акторка зізналася, які традиції створила з коханим.

Нагадаємо, Ксенія Мішина розкритикувала учасниць "Холостяка" і отримала потужну підтримку: "Цей сезон дно".

Як повідомляв портал Знай.uа, Ксенія Мішина згадала найніжніші моменти з Еллертом: "Назавжди".

Також портал Знай.uа писав, як тендітна Ксенія Мішина стала повелителем "вовчиць" Олегом Винником: "Магія".