Нещодавно на телеканалі СТБ відбулася прем'єра 11 сезону найромантичнішого реаліті-шоу "Холостяк", героєм якого став харківський бізнесмен Михайло Заливако.

У п'ятницю, 19 березня, на телеканалі "СТБ" показали третій випуск "Холостяка". Відомо, що проект ще до церемонії троянд покинули три дівчини – порноакторка Алель Асанті (Настя), юна модель Христина і художниця Оля.

На церемонії Михайло Заливако залишив без троянди 28-річну офіс-менеджера Юлю і 36-річну органітора Аллу. Потім "холостяк" вирішив відправити додому 30-річну бізнес-леді Алісу, 29-річну блогерку-мільйонницю Надін.

До речі, 23-річна Лола, яка вразила глядачів своєю примхливістю, вирішила сама залишити проект. Дівчина не змогла змиритися з відходом деяких учасниць.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, учасниці "Холостяка" влаштували жорсткі розбірки через Михайла: "Це я їй підказала".

Як повідомляв портал Знай.uа, учасниця "Холостяк 11" вдарилася об гойдалку і залишила проект: "Перехвилювалася".

Також портал Знай.uа писав, що "Холостяк 11" в 3 випуску залишила найбільш розкута учасниця: "Мені дуже важко жити".