Юлія "Зайка" з шоу "Холостяк" з Михайлом Заливако першою вирушила на побачення з бізнесменом, від чого сильно розхвилювалася.

Детальніше про це розповідає офіційна сторінка проекту в Instagram.

Відомо, що новий український "Холостяк" Михайло Заливако з перших хвилин програми почав руйнувати правила проекту, підлаштовуючи їх під себе. Замість того, щоб залишити 15 дівчат з 30, Михайло залишив усіх, розділивши їх на 2 будинки. Однак, одна з них сподобалася йому відразу ж, як тільки з'явилася.

Їй виявилася 27-річна Юлія з прізвиськом "Зайка". Справа в тому, що дівчина прийшла на знайомство з холостяком в костюмі зайця і довгий час відмовлялася показувати обличчя. Така затія і стала приводом для першого побачення на проекті.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Юлія зізналася, що ніяк не очікувала стати першою дівчиною, якій дістанеться побачення, причому ще й індивідуальне. Поки вона їхала на зустріч з Михайлом в лімузині, вона розповіла, що дуже переживає.

"Якби вже якісь дівчатка сходили на якісь побачення, розповіли, як воно взагалі є, можна було б морально до чогось підготуватися. А так ... може навіть якщо б групове було, не так би страшно було", - каже Юлія.

Дівчина заявила, що дуже сподівається на приємне спілкування з Михайлом і навіть намалювала на вікні автомобіля сердечко "на щастя".

Нагадаємо, що 27-річна "Зайка" Юлія розповіла про враження після першого побачення.

Як повідомляв портал Знай.uа, "Холостяк" Заливако запропонував " зайчику "Юлії попрацювати за верстатом:"тобі цього не знати".

Також Знай.uа писав, що "Холостяк" Михайло Заливако приготує дівчатам сюрприз: життя біля озера в лісі.