В останні кілька місяців українці стали частіше скаржитися на дії співробітників одного з найбільших державних банків "ПриватБанк". Справа в тому, що з'явилася інформація, що співробітники банку нібито взяли участь в незаконному оформленні кредиту за допомогою поцупленого паспорта свого клієнта.

Про це стало відомо завдяки публікації незадоволеного клієнта банку на порталі Minfin в розділі для відгуків.

ПриватБанк, скріншот: YouTube
ПриватБанк, скріншот: YouTube

"У мене вкрали паспорт, відразу ж написав заяву до поліції. Але через тиждень на мене оформили кредит в банку. Людина зовсім несхожа на мене, людина у якої інший підпис та почерк оформив кредит за моїм паспортом. Банк дуже довго розбирався з ситуацією, і тим самим зіпсував мені кредитний рейтинг. З безпекою в банку великі проблеми.", - скаржиться на сервіс банку громадянин.

Відгук незадоволеного клієнта, скріншот: Minfin
Відгук незадоволеного клієнта, скріншот: Minfin

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Також важливо відзначити, що офіційний представник "Приватбанку" надав відповідь: "Добрий день! Нам шкода, що Ви отримали негативний досвід. Бачимо, що дана ситуація раніше була розглянута нашими фахівцями на вашу користь. У разі, якщо у вас залишилися невирішені питання з банком - напишіть, будь ласка, нам в особисті повідомлення. Будемо раді допомогти".

Раніше повідомляли, Україну очистять від маршруток: як виглядатиме транспортна реформа.

Як повідомляв Знай.uа, українців розлютили вимоги "Приватбанку": "2 рази відхилили, просто закрила всі карти".

Знай.uа писав, зловмисники на кожному кроці: як українцю врятувати свої кровні від крадіжки.