Українська виконавиця Світлана Лобода частенько радує своїх шанувальників будь-якими новими фото і відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 6,4 мільйонів чоловік.

Нещодавно у співачки вийшла пісня під назвою "Родной" і кліп до неї. Якийсь час вона продовжувала спілкуватися з аудиторією з приводу цього матеріалу, адже його на Youtube подивилися вже більше 13 мільйонів разів при 160 тисяч пальців вгору. А зараз в Stories Світлана Лобода виставила кілька відео зі своєю 9-річною дочкою Євангеліною Левандовською.

Світлана Лобода, instagram.com/lobodaofficial/
Світлана Лобода, instagram.com/lobodaofficial/

Вони разом дивляться шоу "Складнощі дистанційного навчання 2" за участю чоловіка Алли Пугачової Максима Галкіна. Виконавиця зізналася в любові до нього.

Чому нам це подобається, тому що ми любимо Максима Галкіна. Це раз. А два, тому що ми маємо можливість слухати класичні твори в трошки інтерпретованій формі", - каже вона, сидячи в машині.

"Цей "Євгеній Онєгін" набагато крутий. От якби вся класика була така ось, як вона прочитала. З такими сучасними словами. Це круто. Дівчинка Вероніка, копія мене. Моя копія", - каже Євангеліна.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Крапівіна злила в мережу старі кадри з юною Лободою: "Що в моїй руці робить кальян?"

Як повідомляв "Знай.ua", Світлана Лобода запросила на секретний концерт: тільки для обраних

Знай.ua писав, Світлана Лобода вже не приховує своїх почуттів: "Мій рідний, я нудьгувала"