19 березня 2021 року, на телеканалі "СТБ" відбувся третій епізод всіма улюбленого і довгоочікуваного проекту "Холостяк" з Харківським бізнесменом Михайлом Заливако в головній ролі.

Стало відомо, що чоловік вирішив відправити додому чимало учасниць. Деякі з них захотіли піти самостійно. Всього вісім дівчат-колишня порноактриса Адель Асанті, юна модель Христина і художниця Оля. Згодом, на церемонії Заливако залишив без троянди 28-річну Олю, 36-річну Аллу, 30-річну Алісу, 23-річну Лолу і 29-річну блогершу-мільйонницю Надін.

"Зайка" Юля, фото: Instagram
"Зайка" Юля, фото: Instagram

При цьому в цьому ж випуску Михайло Заливако по справжньому поцілувався з Юлією "Зайкою", яка зараз вирішила поговорити про другий будинок з учасницями, який "Холостяк" приховав для обох груп дівчат.

"На чайній церемонії Міша пояснив свою позицію з приводу другого будинку🏠 мене задовольнив його відповідь: бажання дізнатися кожну дівчину краще і турбота про наш комфорт. ⠀ Емоції обурення вщухли і на їх місце прийшов здоровий глузд. У будь-якому випадку-це його вибір🤔 я була дуже рада, що ми зняли це питання з порядку денного ✅ Прийшов час зайнятися розвитком наших з Мішею відносин...", - заявила Юлія "Зайка" у підписі до публікації.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Зайка" Юля, скріншот: Instagram
"Зайка" Юля, скріншот: Instagram

Нагадаємо, "Холостяк" Заливако піддався почуттям з красунею прямо на дивані: перший поцілунок

Як повідомляв "Знай.ua", "Зайка" Юля з "Холостяк-11" підкорила хвилюючого Заливако: "Початок романтичної історії"

Знай.ua писав, "Зайка" Юлія з "Холостяк-11" не хотіла бути першою у Михайла Заливако: "Було страшно"