Торніке Кіпіані, який повинен представляти Грузію на пісенному конкурсі в Нідерландах в соціальній мережі Facebook розпалив ціле багаття обурення після публікації провокаційного поста.

І все це відбувається на тлі цькування представниці Росії Манижи.

"Дуже сумно, що існує така реальність, коли нам доводиться використовувати це лайно-шоу Євробачення для просування пісні. Я залишу це тут і ваше право дивитися музичний кліп чи ні, але якщо хтось скаже щось негативне щодо виступу-я ****** (згвалтую) вашу маму. Спасибі всім, хто на моєму боці", - написав він у публікації.

Торніке Кіпіані, скріншот: Youtube
Торніке Кіпіані, скріншот: Youtube

Згодом Торніке Кіпіани зажадали дискваліфікувати і закликати до відповіді. Після чого він видалив публікацію і вибачився в новому пості. Він заявив, що любить "Євробачення", а попередній текст був написаний для хейтерів - ненависників. Їх він готовий згвалтувати у вухо.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Відзначайте себе в коментарях, ви реально какашки!", - додав він.

Жителі Грузії організували петицію з вимогою дискваліфікувати чоловіка, так як він ганьбить їх держава. Тому "Євробачення" цього року ризикує стати рекордним за кількістю самовідводів. Адже Вірменія відмовилася від свого учасника і оргкомітет заблокував пісню "я навчу тебе" білоруської групи за політизованість.

Жителі Грузії тут же організували петицію і зажадали дискваліфікувати Кіпіані, який ганьбить країну.

Нагадаємо, " Євробачення" відмовило Білорусі через Олександра Лукашенка: хотів усіх обхитрити, але не вийшло

Як повідомляв "Знай.ua", Go_A представили фінальну версію "Шуму" на Євробачення: Чорнобиль, "весняночка" і танці в лісі

Знай.ua писав, Росія пощастить на "Євробачення 2021" російську жінку - Little Big відмовилися