Уряд України, у Верховній Раді перенесли крайній термін для встановлення газових лічильників для населення. Тепер його визначили до 1 січня 2023 року.

В українців з'явилося більше часу, щоб встановити лічильники. Однак до кінця не ясне питання, Хто повинен платити за ці лічильники-облгаз або споживачі.

Так, в тарифі на розподіл вже включили витрати на установку лічильників облгазом. У минулому, 2020 році на ці цілі повинно було йти 4,5 грн з кожних 100 гривень, які платили за доставку газу.

"Витрати на установку індивідуальних лічильників природного газу для населення, що проживає в квартирах і приватних будинках, в яких це паливо використовується тільки для приготування їжі, передбачаються структурами тарифів на послуги розподілу природного газу починаючи з 2016 року", — розповів виданню "Обозреватель" нардеп Сергій Шахов.

При цьому користувачам без лічильників доведеться платити набагато більше, ніж користувачам з лічильниками. У кілька разів ціни будуть вище, навіть якщо витрата буде нижче норми.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Раніше ми повідомляли, перерахунок субсидій 2021, в Мінсоцполітики однією формулою вирішили купу проблем українців, записуємо.

Як повідомляв "Знай.uа", міністр з судочком з їжею на вокзалі збентежила українців.

Також "Знай.uа" писав, що українці самі провели в будинку кілометри труб і відмовляються від тарифів на газ.