Відомоий Український музикант Андрій Данилко, який прославився завдяки образу Вєрки Сердючки, вирішив не йти на поводу у ведучої Каті Осадчої і пішов від її провокаційних питань.

Ведуча застала Данилко, коли він йшов з Заходу і відносив додому морозиво. Вона поцікавилася, скільки він вже з'їв сьогодні.

"Я зараз шукаю кульочок, і в кульочок наберу морозиво. Я так не їду морозиво. Ти знаєш, я купую буває морозиво, кладу в морозилку, і коли вночі мені так чогось хочеться, я можу пару штук прибрати під серіал так",-говорить Данилко.

Осадча зазначає, що Данилко пішов карантин на користь, він зайнявся своїм здоров'ям, раніше він розповідав про проблеми зі сном, здоров'ям, втомою.

"Катя, я дуже соромлюся зараз, правда. Давай не будемо зараз розмовляти. Музика грає, кулі ці дурні. Купа людей, я стільки за тиждень не розмовляю, як сьогодні. Ну не мій день, видно сьогодні. Краще все викиньте до чортової матері", - каже Данилко.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Раніше ми повідомляли, Андрій Данилко вимкнув Вєрку Сердючку і шльопнув по попі Олю Полякову.

Як повідомляв "Знай.uа", Андрій Данилко гаряче пофліртував з" новою "ведучою шоу"Маска".

Також "Знай.uа" писав, що Вєрка Сердючка "сповідалася" найріднішій жінці в стародавньому замку.