Відома українська співачка і колишня солістка групи "НеАнгели" Слава Камінська зізналася в міні-інтерв'ю Каті Осадчій, що стало причиною розпаду групи "НеАнгели".

Осадча зазначила, що група припинила існування, а Слава заявила про початок сольної кар'єри і навіть пішла від продюсера Нікітіна, хоча теоретично могла залишитися з ним, як сольна артистка і припустила, що не "так все добре в Королівстві".

"Ну чому не добре? Добре, але я хочу сама спробувати як це воно, бути собі продюсером", - каже Слава.

Крім того, Катерина розповіла, що про припинення існування групи ходять чутки вже останні три роки.

"Ну напевно, нарешті настав той час. Я б сама напевно ніколи б не зважилася. Мені потрібен був чарівний пендель. Юра сказав, що мені вже пора займатися сольною кар'єрою. Я багато працювала. Я складала гроші, як маленька мишка з зерном (про гроші для старту сольної кар'єри, - прим. ред)", - каже Слава.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Раніше ми повідомляли, Слава Камінська вивалила принади на камеру і зробила визнання після розпаду "НеАнгелів".

Як повідомляв "Знай.uа", Слава Камінська набила сама собі татуювання, вразивши результатом.

Також "Знай.uа" писав, що розлучена Камінська розкрила деталі про нового хлопця і табу в сексі.