Метеорит з'явився в небі над землею і вибухнув над головами людей: про постраждалих не повідомляється

У п'ятницю, 19 березня 2021 року, в районі міста Моа в східній частині Куби сталося падіння і вибух космічного тіла - метеорита.

Ситуація на Донбасі, facebook.com/pressjfo.news
Ситуація на Донбасі, facebook.com/pressjfo.news

Молодий воїн пішов захищати Україну на Донбас у 18 років: "Це наш обов'язок"

Пресштаб ООС на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook вирішив розповісти історію луганчанина Івана, який відразу ж відправився у військкомат по досягненню вісімнадцятиріччя. Зараз йому всього 23 роки, на війні він вже п'ять років, а виріс в селі поруч з Сєвєродонецьком.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Голий киянин на Хрещатику, скріншот: Telegram
Голий киянин на Хрещатику, скріншот: Telegram

Чоловік у костюмі Адама не повірив у закони фізики - політ побачив весь Київ: "Просто стрибнув..."

З української столиці, з самого її серця - вулиці Хрещатик, прийшли дуже дивні новини. Суботнім ранком, 20 березня, центральною вулицею Києва не зовсім адекватний чоловік розгулював у костюмі, який називається "у чому народила матір". Звичайно, такого жителі та гості української столиці довго не забудуть.

ПриватБанк, скріншот: YouTube
ПриватБанк, скріншот: YouTube

Багаторічний клієнт ПриватБанку розлютився через нові правила: "Не маю бажання тут обслуговуватись"

Клієнт ПриватБанку, який користується послугами цієї фінансової установи вже понад десять років і раніше не мав жодних проблем з обслуговуванням, поскаржився через відмову у кредиті.

Воїн ЗСУ, скріншот: Youtube
Воїн ЗСУ, скріншот: Youtube

Путінські окупанти нахабно "шиють" по воїнах ЗСУ на Донбасі: підстрелили одного і не зупинилися

Дев'ять порушень режиму повного і всеосяжного припинення вогню зафіксовано в районі проведення операції Об'єднаних сил за минулу добу, 20 березня.