Учасники нового сезону "Голосу країни" розповіли, до якого тренера хотіли потрапити ще під час сліпих прослуховувань.

Відповідне відео з'явилося на сторінці шоу в Instagram.

Відомо, що через безліч напружених випусків сліпих прослуховувань, зіркові тренери в особі Тіни Кароль, Олега Винник, Монатіка і Наді Дорофєєвої вибрали собі команду вокалістів. Однак, не всі учасники шоу потрапили до тих тренерів, до яких планували спочатку, оскільки їх фаворити просто не поверталися.

Журналісти вирішили поцікавитися, до кого з тренерів учасники хотіли потрапити на початкових етапах. Багато відзначили, що з метою було стати частиною команди Тіни Кароль або Монатіка, а ось імена Наді Дорофєєвої і Олега Винника звучали значно рідше.

"Дуже хотів або до Монатіка або до Тіни. І вийшло так, що вони обоє до мене повернулися. І десь, напевно, всередині я відчув, що я б хотів продовжити свою подорож на проекті з Тіною, тому я її вибрав", - розповів Денис Калитовський.

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Багато учасників відзначили, що потрапили саме в ту команду, в яку хотіли спочатку, чому дуже зраділи.

Нагадаємо, що улюбленець Кароль з " Голосу країни "відповів зірці взаємністю:"вважаю її найкращою".

Як повідомляв портал Знай.uа, фаворит Кароль видав, що між ними, Балану не позаздриш:"тепер назавжди".

Також Знай.uа писав, що Тіна Кароль тривожно звернулася до українців: "Будьте здорові!".