Учасники " Голос країни"Влад Хохлан і Петро Чернишенко-підопічні української співачки і судді проекту Наді Дорофєєвої виконали пісню "Спи собі сама".

Ніжне і проникливе виконання оцінили шанувальники. А сама Надя Дорофєєва і її колега Тіна Кароль слухали цей музичний "бій" із захопленим поглядом. За підсумком перемогу здобув Петро.

"Ніжний і проникливий виступ учасників #КомандаDOROFEEVA згоден?😍 У цьому чоловічому батлі перемогу здобув Петро Чернишенко і вже готується до наступного епізоду", - сказано в повідомленні.

Шанувальники оцінили виконання учасників і навіть відзначили, що вони стали єдиними учасниками проекту, які "зачепили" і Надя вибрала кращих.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Круті обидва, але як на мене, пісня не дала їм розкритися повністю", "Як же нам усім не вистачає зараз Кузьми Скрябіна....😭 😭 😭 💔 💔 💔 І як добре, що його пісні живуть і житимуть вічно!!!", "Єдині учасники зі всього сезону, які" зачепили". Молодці Хлопці!)", "Красаву Надія вибрала.А кращий спів у вчителя був.Факт.", "Петро звичайно бомба мужик! Відмінно співає і харизматичний такий що мамадорогая ❤️)", "У Влада такий голос приємний, проникливий, мурашки по всьому тілу, а у Петра ефектна зовнішність і подача, неймовірний виступ.",- пишуть коментатори.

Раніше ми повідомляли, учасники "Голосу країни" обрали улюблених тренерів: Дорофєєва і Винник пасуть задніх.

Як повідомляв "Знай.uа", Єгор Крід на очах у дітей запаморочив голову Світлані Лободі.

Також "Знай.uа" писав, що Олег Винник не знаходить собі місця перед "Голосом країни".