Шанувальники вшановують пам'ять артиста, який прославився завдяки "Фабриці зірок-4", Ратміра Шишкова. Виконавець загинув у ДТП у віці 19 років.

14 років тому, 22 березня 2007 року, обірвалося життя талановитого музиканта і учасника "Фабрики зірок-4" Ратміра Шишкова. Виконавець загинув в автокатастрофі в Москві, зіткнувшись з іншим автомобілем. Кілька днів фанати сподівалися, що Ратміра не було в автомобілі, проте їхні надії не виправдалися.

Прославився Ратмір Шишков завдяки участі в 4 сезоні "Фабрики зірок" на Першому каналі. Незважаючи на те, що йому було всього 15 років, продюсери розгледіли в ньому справжній талант і дали шляхи до розвитку. Тоді ж він разом з Тіматі, Домініком Джокером і Анастасією Кочетковою створив групу "Банда". Колектив розпався після смерті артиста.

Двоюрідний брат Ратміра Жан Мілімеров підтримував музиканта під час участі в шоу, а в одному з випусків вони навіть виступили зі спільним номером "Дві хвилини".

Популярні новини зараз
"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

"Він жив музикою, вбирав її, з самого дитинства мріяв про сцену. Коли ми виступили на" Фабриці зірок", то багато обговорювали, що у нас не тільки голоси схожі, а навіть фішки якісь. Мені було дуже приємно це чути", - розповідає Жан.

На момент смерті у Ратміра Шишкова тільки народилася дочка Стефанія. Зараз дівчинці 14 років, а колишні колеги артиста не забувають про неї і часто позують разом на фотографіях. Мати співака Ляля Михайлівна намагається приділяти дівчинці якомога більше уваги.

Фанати випускника "Фабрики зірок" як і раніше згадують про нього добрим словом. Вони слухають його пісні і вважають: хлопець міг би створити ще багато хороших композицій.

Нагадаємо, що у Російській Федерації заявили про смерть відомого треп-музиканта T. A. Loc (Loc aka Wild Wild Weed).

Як повідомляв портал Знай.uа, популярного реп-виконавця Чакі Трілла застрелили в штаті Джорджія в Сполучених Штатах.

Також Знай.uа писав, що помер легендарний вокаліст, який змінив світ: "будеш жити вічно".