Популярна українська співачка і акторка Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, поділилася з багатомільйонною армією шанувальників радісною новиною в своєму Instagram.

Цього разу 37-річна виконавиця хітів "Нічна жриця" і "Королева ночі" опублікувала в соцмережі зворушливий ролик про благодійну акцію, яка допомагає дітям боротися з онкологією. Так, шоколадка з Поляковою і чай з її колегою по шоу "Маска" Михайлом Хомою (Дзідзьо) допомогли зібрати 10 мільйонів гривень на допомогу маленьким пацієнтам.

"Друзі, завдяки усім, хто купував шоколад з моїм зображенням, чай з Дзідзьо та товари партнерів у мережі продуктових супермаркетів, нам вдалося зібрати 10 мільйонів гривень на недитячу боротьбу дітей з раком. Діти отримали необхідну допомогу в 10-ти онкоцентрах у 8 областях України. Дякую усім українцям, які долучилися! Ця акція показала, на що ми здатні разом 🙏🏻❤️ Зараз ви можете особисто подивитися у яких лікарнях діти отримали вашу допомогу, що саме було закуплено, для яких регіонів - все це є у повному фінансовому звіті, де розписана кожна гривня, куди і на що вона пішла", - написала Полякова.

Нагадаємо, Оля Полякова показала бодіпозитив в дії, це потрібно побачити: "Обожнюю її!"

Популярні новини зараз
Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, 16-річна донька Олі Полякової Маша показала інтим пальцями просто в машині.

Також портал Знай.uа писав, як Андрій Данилко вимкнув Вєрку Сердючку і шльопнув по попі Олю Полякову.