Продукти / фото: Pixabay
Продукти / фото: Pixabay

В Україні продовжують дорожчати продукти: як зросли ціни на олію, овочі та інші товари

В Україні продовжують дорожчати продовольчі товари. Найбільше зросли ціни на олію, овочі та цукор, а от яйця, свинина та кисломолочні вироби навпаки подешевшали. Про це йдеться в березневому експрес-випуску про індекси цін Державної служби статистики України.

Дистанційне навчання, скріншот з відео
Дистанційне навчання, скріншот з відео

Батьки хочуть отримувати 35% окладу вчителя на дистанційці: "Від тижня навчання вдома"

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Стало відомо про те, що на сайті президента України з'явилася нова петиція, і стосується вона дистанційного навчання дітей. Таким чином повідомляється, що автором петиції став по всій видимості один з батьків, Удот Богдан Анатолійович.

Обмін валют, фото Знай.ua
Обмін валют, фото Знай.ua

Курс валют на 23 березня познущається над гривнею, євро перейшов червону межу

Національний банк України опублікував офіційний курс іноземних валют на вівторок, 23 березня 2021 року. Курс долара порівняно з показниками у вівторок, 22 березня, трохи впав у ціні і тепер становить 27,68 гривень. Про це повідомляє прес-служба офіційного регулятора.

Леся Нікітюк, фото: Instagram
Леся Нікітюк, фото: Instagram

Леся Нікітюк і Павло Зібров заспівалися на очах його дружини

Український народний артист Павло Зібров разом з Лесею Нікітюк і Потапом присвятили пісню всім жінкам світу. Відповідний ролик опублікувало шоу "Ліпсінк батл" в Instagram.

Пенсіонери / скріншот з відео
Пенсіонери / скріншот з відео

Зневірені пенсіонери поскаржилися на брак грошей

На сайті президента України з'явилася петиція, яка стосується підвищення пенсій для військових та інвалідів війни. Таким чином повідомляється, що автором петиції є Дудко Олександр Володимирович. Він вимагає від влади, щоб ті звернули увагу на виплату пенсії для військових та інвалідів війни.

Наталія Могилевська, фото: Instagram
Наталія Могилевська, фото: Instagram

Наталя Могилевська розповіла, як ховалася в туші оленя: "Бився кожен"

Популярна українська співачка і продюсер Наталія Могилевська частенько радує своїх шанувальників якимись фото або відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 1,3 мільйона людей. Зараз вона опублікувала так званий "пост знайомство", щоб кожен міг перевірити свою інтуїцію і із запропонованих фактів вибрав три помилкових.