Для всіх громадян, які мають відношення до теми виплати аліментів на неповнолітніх дітей, з'явилися важливі новини. Українцям вирішили нагадати, що Міністерство юстиції України стежить за тим, як держоргани дбають про стягування виплат з недобросовісних та злісних неплатників.

Так, нещодавно вдалося вирішити питання аліментів, які троє дітей і їх один з батьків не міг побачити більше 7 років. Довголітня епопея закінчилася.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Міністерства юстиції України в мережі Facebook.

Аліменти, скріншот: YouTube
Аліменти, скріншот: YouTube

"Виконавче провадження про стягнення аліментів на утримання трьох дітей, починаючи з квітня 2011 року, перебувало на виконанні в Кольському районному відділі державної виконавчої служби Південно-Західне міжрегіональне управління Міністерства юстиції вже більше 7 років.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Державний виконавець вніс боржника до Єдиного реєстру боржників наклав арешт на його рахунки. Крім того, було винесено постанови про обмеження його у праві виїзду за кордон, керування транспортними засобами, користування зброєю та полювання.

Після застосування встановлених законом обмежень, боржник сплатив борг у повному обсязі 102307 грн, штраф у сумі 20461 грн та виконавчий збір у сумі 10 231 грн. Всього за 15-19 березня органи ДВС стягнули 134, 1 млн грн аліментів.

З них 28,1 млн грн проблемної заборгованості. Загалом же з початку 2021 року стягнуто 12 млрд грн аліментних платежів. З них 236, 6 млн грн - завдяки застосуванню до боржників встановлених Законом обмежень.", - повідомляє прес-служба Міністерства юстиції України.

Публікація Мін'юсту України, скріншот: Facebook
Публікація Мін'юсту України, скріншот: Facebook

Раніше повідомляли, як боротися з надокучливими сусідами вночі: у Мін'юсті допомагають зберегти ваш спокій.

Як повідомляв Знай.uа, неплатникам аліментів у Мін'юсті готують арешти однією кнопкою: майже мільярд.

Знай.uа писав, багаторічний клієнт ПриватБанку розлютився через нові правила: "Не маю бажання тут обслуговуватися".