Нещодавно на телеканалі СТБ відбулася прем'єра 11 сезону найромантичнішого реаліті-шоу "Холостяк", героєм якого став харківський бізнесмен Михайло Заливако.

У п'ятницю, 19 березня, на телеканалі "СТБ" показали третій випуск "Холостяка". Відомо, що проект вже залишили відразу 8 учасниць. Після церемонії в будинку біля озера дівчата приїхали в гості до суперниць в будинок біля лісу. Одні учасниці були в білих сукнях і з трояндами, а інші чекали на рішення "холостяка" в чорних нарядах.

"Головною подією третього випуску проєкту "Холостяк" стало протистояння двох будинків. Дівчата зустрілися на Церемонії, де побачили всіх своїх суперниць 🌹 Образи учасниць з якого будинку вам сподобалися найбільше: 1 - Будинок на озері (white); 2 - Будинок у лісі (black). Пиши цифру в коментарях 👇", - йдеться в публікації на офіційній сторінці проекту в соцмережі Instagram.

"Будинок в лісі", "Як інь і янь 😍", "Ліза буде у фіналі", "Кожна по своєму гарна, але мабуть більше 2", - прокоментували глядачі.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

скріншот

скріншот

скріншот

Нагадаємо, "холостяк" залишив без троянди відразу 8 учасниць: хто не вразив Михайла Заливако.

Як повідомляв портал Знай.uа, "холостяк" Михайло Заливако поставив дівчат у несподівані умови – все зміниться.

Також портал Знай.uа писав, що "холостячка" Мішина вирішила завалити українців подарунками: "Там стільки всього..." Ксенія подарує авто коханого Олександра Еллерта першому зустрічному.