Відома українська співачка Слава Камінська, яка нещодавно заявила про розпад групи "НеАнгели", опублікувала пікантне відео зі свого майбутнього кліпу.

Відповідний пост з'явився на її сторінці в Instagram.

Відомо, що зовсім недавно Слава Камінська оголосила шанувальникам про розпад групи "НеАнгели", в якій вона брала участь разом з Вікторією Смеюхой. Дівчина зазначила, що також розірвала контракт зі своїм продюсером, оскільки хоче спробувати сама просувати свою сольну кар'єру.

Не минуло й місяця, як Слава Камінська оголосила про перший сольний трек "911", який вийде вже в п'ятницю, 26 березня. Разом з синглом співачка представить шанувальникам кліп, тизер якого вже опублікувала в соцмережах.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

На опублікованому відеоролику можна помітити уривок з майбутнього кліпу. Слава Камінська позує на ньому в обтягуючих легінсах в променях червоного світла. Вона еротично нахилилася перед камерою, показавши публіці сідниці у всій красі.

У коментарях фанати буквально вибухнули емоціями і відзначили, що з нетерпінням чекають прем'єри сольного треку Камінської.

Нагадаємо, що Вікторія Смеюха з " НеАнгелів "отримала іноземний титул:"мені віддавали всі".

Як повідомляв портал Знай.uа, Слава Камінська приголомшила колишнього кільцем з величезним каменем:"не дзвони мені".

Також Знай.uа писав, що Слава Камінська назвала причину розпаду "НеАнгели": "потрібен був чарівний пендель".