Відома українська співачка, колишня учасниця гурту "Время и Стекло" і тренер 11 сезону шоу "Голос країни: Перезавантаження" – Надя Дорофєєва зараз виступає під псевдонімом Dorofeeva. Артистка часто ділиться з багатомільйонною аудиторією яскравими публікаціями в своєму Instagram.

Цього разу 30-річна знаменитість розмістила на своїй сторінці в соцмережі свіжий ролик, в якому можна побачити київський торговий центр. На величезному екрані Gulliver з'явилася Надя. У підписі до відео співачка нагадала фанатам про свій новий альбом "Dofamin", який вийшов буквально нещодавно.

"Це вам нагадування, щоб не забули прийняти музичну дозу dofamin 💙", - зазначила в публікації Дорофєєва.

"Не можу відірватися від лайф відео 😍🔥", "Мене накрив альбом dofamin 🔥", "Дорофіївська пропаганда 😁", - написали в коментарях під постом користувачі соцмережі.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Надя Дорофєєва, фото з Instagram

Раніше ми писали про те, що Надя Дорофєєва показала, хто її розважає, коли Дантеса немає вдома. Співачка показала, як проводить свій вільний час.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва проміняла легенду "X-Фактора" на просту диспетчерку в "Голосі країни".

Як повідомляв портал Знай.uа, чоловік Наді Дорофєєвої Дантес розкрив секрет "Саші": "Доба без сну, давали ляпаса".

Також портал Знай.uа писав, як учасник "Голосу країни" залишив Надю Дорофєєву ні з чим: "Боже, бідолашна".