Скоро глядачам покажуть новий випуск найзагадковішого детектив-шоу на українському телебаченні "Маска", учасниками якого стали українські зірки – актори, музиканти, коміки, спортсмени, політики, ведучі та співаки. Але їх особистості – таємниця, розгадати яку повинні глядачі.

Так, на офіційній сторінці "Маска Україна" в соцмережі Instagram заінтригували новим епізодом, який покажуть в суботу, 27 березня. На опублікованій фотографії зображений повелитель вовчиць Олег Винник. А в підписі вказується, що детективи не можуть заснути, думаючи, хто ховається під маскою.

" Зіркові детективи втратили сон і вже не можуть дочекатися, який герой зніме маску наступним! Пишіть ваші припущення в коментарях 👇 Дивіться новий випуск гіпершоу Маска вже цієї суботи, 27 березня о 21:00 на каналі Україна!" - йдеться в публікації.

"Сонце, або Бабка - дуже цікаво хто там!!! На Циклопчика ще хочеться подивитися, і Носорога залишаємо для Олі на десерт 😂", "Не цікаво вже дивитися і слухати циклопа і жабеня 🥱", - зазначили коментатори.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

скріншот

скріншот

Раніше ми писали про те, що Надя Дорофєєва подарувала Олегу Виннику палкий поцілунок на "Голосі країни".

Нагадаємо, Олег Винник ніжно заспокоїв збуджену Тіну Кароль: "Коли не хочеш пояснювати".

Як повідомляв портал Знай.uа, Олег Винник, Оля Полякова, Руслана та інші зірки зібралися разом заради важливої мети: буде вибух.

Також портал Знай.uа писав, що Настя Каменських зізналася, чим пожертвувала заради "Маски": "Моя Кім мала дискомфорт".