Відома в Естонії дизайнерка Лійзі Еесмаа (Liisi Eesmaa) працює над створенням унікальних у своєму роді масок і костюмів для естонського вокального шоу "Маска".

Нещодавно стилістка звернула увагу на костюми аналогічного шоу в Росії, які занадто схожі на її шедеври. Про це Лійзі написала на своїй сторінці в соцмережі Instagram, прикріпивши також фото-докази плагіату.

"Нарешті мене скопіювали. Привіт популярність і слава! Мій рожевий лев і жовта неваляшка склоновані в російському шоу "Маска", - написала дизайнерка.

скріншот

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Також Еесмаа розмістила фотографії персонажів, над якими вона багато працювала, і порівняла їх з російськими копіями.

"Познайомтеся з моєю левицею! Плагіат моєї роботи побачили більш ніж 6 мільйонів глядачів російського шоу "Маска". В Естонії в ефірі 12.03.2020. У Латвії 13.09.2020. Ну як вам?" - заявила дівчина.

В інтерв'ю виданню Kroonika стилістка зазначила, що нікому не передавала свої авторські права.

"Копія як і раніше буде копією. Хто-небудь, будь ласка, передайте мої контакти російському виробництву", - підкреслила Лійзі.

Нагадаємо, Олег Винник не спить ночами, ламаючи голову: "Втратили сон".

Як повідомляв портал Знай.uа, Олег Винник, Оля Полякова, Руслана та інші зірки зібралися разом заради важливої мети: буде вибух.

Також портал Знай.uа писав, що Настя Каменських зізналася, чим пожертвувала заради "Маски": "Моя Кім мала дискомфорт".