Нещодавно на телеканалі СТБ відбулася прем'єра 11 сезону найромантичнішого реаліті-шоу "Холостяк", героєм якого став харківський бізнесмен Михайло Заливако.

У п'ятницю, 19 березня, на телеканалі "СТБ" показали третій випуск "Холостяка". Відомо, що проект вже залишили відразу 8 учасниць.

У мережі вже ходять чутки про те, що переможницею проекту стане колишня дружина глави офісу президента Андрій Богдана – Ганна Сторожук. При цьому дівчина зберігає інтригу до останнього і не зізнається багатотисячній аудиторії в Instagram, чим закінчився для неї проект.

Водночас 28-річна турагент зізналася у своїх Insta Stories, що під час зйомок заразилася коронавірусною інфекцією. Не виключено, що інші учасниці також підхопили covid-19 на "Холостяку".

"На жаль, так", - відповіла на питання підписниці Ганна.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

скріншот

Варто зазначити, що, за словами Ганни, скандальний друг Володимира Зеленського, який керував офісом президента до 12 лютого 2020 року, зробив їй пропозицію через три місяці після знайомства.

Дівчина природно погодилася і вийшла заміж за Богдана. Мабуть, Їхні стосунки тривали недовго, оскільки в мережі практично немає інформації про другий шлюб чиновника.

Анна Богдан, Холостяк, скріншот з відео
Анна Богдан, Холостяк, скріншот з відео

Відомо, що до 2019 року Андрій Богдан був одружений на Ользі, з якою виховував чотирьох доньок: Вікторію, Анастасію, Катерину та Софію.

Нагадаємо, ексдружина Андрія Богдана отримає серце "Холостяка" Михайла Заливако: фінал розкрито.

Як повідомляв портал Знай.uа, учасниці "Холостяка 11" влаштували батл на церемонії, українці оцінили.

Також портал Знай.uа писав, що колишня дружина Андрія Богдана відсвяткувала день народження з "Холостяком" і конкурентками.