Погода в Україні, кадр з відео
Погода в Україні, кадр з відео

Погода 24 березня в Україні вкраде сонце і поверне холодний вітер

У середу, 24 березня, майже на всій території України втримається похмура, прохолодна погода. Синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці повідомила, що в цей день погода в Україні очікується холодною. Періодично сніг і мокрий сніг.

автобус / скріншот з відео
автобус / скріншот з відео

Полякам почнуть прищеплювати любов до України просто в автобусах

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

У громадському транспорті Вроцлава почнуть транслювати суспільно-освітню програму, націлену на популяризацію України. Повідомляється, що в польському місті Вроцлав стартував проєкт з популяризації України.

Ніна Матвієнко, кадр з відео
Ніна Матвієнко, кадр з відео

73-річна Ніна Матвієнко потрапила на камеру під час запальних танців: "Балерина"

Українська співачка і дружина Арсена Мірзояна Тоня Матвієнко поділилася домашнім зворушливим відео зі своєю мамою і донькою. На відео, яке опублікувала Тоня Матвієнко на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, її молодша донька від нинішнього чоловіка співака Арсена Мірзояна, виконує танцювальні рухи.

Олена-Крістіна Лебідь, фото з Instagram
Олена-Крістіна Лебідь, фото з Instagram

Наречена Розенка Лебідь показала, як розслабляється з іншим: "Невже поперло?!"

Наречена колишнього віце-прем'єра України Павла Розенка Олена-Христина Лебідь вже багато років є телеведучою програми "Аферисти в сітях" на Новому каналі. Дівчина також активно веде свою сторінку в Instagram, і у неї майже 315 тисяч підписників. На цей раз українська знаменитість поділилася свіжою фотографією в соцмережі, на якій з'явилася зі своїм собакою породи французький бульдог.

Національний парк Акадія / скріншот з відео
Національний парк Акадія / скріншот з відео

Двоє закоханих вирушили в романтичну подорож, а знайшли свою загибель

У США двоє туристів, чоловік і жінка, померли в результаті падіння з 30-метрової висоти під час походу. Повідомляється, що 28-річний чоловік і 30-річна жінка загинули ще в суботу, 20 березня, проте їх тіла було знайдено лише нещодавно.

Вакцинація - фото МОЗ України
Вакцинація - фото МОЗ України

Українська військовослужбовець загадково загинула після щеплення від Covid

В Одеській області раптово знепритомніла жінка-військовослужбовець військової служби за контрактом. На жаль, врятувати її медикам не вдалося. Про це йдеться в повідомленні командування медичних сил Збройних Сил України на офіційній сторінці в соцмережі Фейсбук.