Закінчується березень 2021 року, а карантин і обмеження тривають. Не секрет, що багато громадян втратили роботу через постійні економічні "гойдалки". Доходить до того, що українці беруть справу в свої руки і з великою надією в серці звертаються до найсильніших "цієї країни".

Цього разу у президента просять відновити старі фабрики і заводи, щоб люди могли отримати робоче місце.

Про це стало відомо завдяки новому повідомленню на офіційному порталі президента України president.gov.ua у розділі для петицій.

Українці, фото: Unian
Українці, фото: Unian

Важливо зазначити, що автором петиції виступила українка Мар'яна Данилюк, а заголовок звернення звучить так: "Відновити занедбані або побудувати нові фабрики, заводи і дати людям робочі місця".

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"В останні роки українці масово стали виїжджати закордон, основною причиною є - маленькі заробітні плати, або ж взагалі відсутність роботи. Люди вже в іншій країні влаштовуються на роботу, там живуть і повертатися додому не збираються. Велике прохання до влади відновити або побудувати в Україні нові заводи, фабрики і дати людям нормальну зарплату і роботу, за виділеними коштами організувати суворий контроль.", - пише Мар'яна Данилюк.

Петиція Мар'яни Данилюк, скріншот: president.gov.ua
Петиція Мар'яни Данилюк, скріншот: president.gov.ua

Також важливо зазначити той факт, що для того, щоб глава держави надав офіційну відповідь на дане звернення, петиція повинна зібрати 25 тисяч підписів.

Раніше повідомляли, батьки хочуть отримувати 35% окладу вчителя на дистанційці: "Від тижня навчання вдома".

Як повідомляв Знай.uа, зневірені пенсіонери поскаржилися на брак грошей: "Ніколи не перераховували....".

Знай.uа писав, українці вимагають встановити безкоштовні туалети по всій країні: "Скрізь чути сморід".