У мережі порівняли Французькі образи відомих українських виконавиць Насті Каменських та Аліни Гросу.

Відповідний пост з'явився на сторінці "Зірковий шлях" в Instagram.

Нещодавно українська співачка Аліна Гросу похвалилася в Instagram зміною іміджу-дівчина захотіла втілити в життя образ француженки, надівши коротку перуку брюнетки і надівши чорний елегантний костюм з глибоким декольте. Наряд вразив шанувальників, проте вони згадали, що її образ не був першим.

Раніше виконавиця Настя Каменських вже з'являлася на шоу "Маска" в костюмі з французькими нотками. Вона також приміряла темне каре і бере, проте її костюм не був таким же похмурим і відвертим, як у юної колеги.

Пост Зіркового шляху в Instagram / скріншот
Пост Зіркового шляху в Instagram / скріншот

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Програма "Зірковий шлях" вирішила влаштувати битву образів і поцікавилася у шанувальників, чий паризький наряд їм подобається більше – Аліни Гросу або Насті Каменських.

Багато хто підтримав образ Насті Каменських, пояснивши, чому вибір налив саме на неї. Однак знайшлися і ті, кому наряд Аліни Гросу сподобався більше.

"Каменських якась природна", "2 канечно це ж Настя Каменських", "У Насті видно, що перука подорожче", "Харизма Аліни (вогонь, - прим. ред.)", - пишуть користувачі Мережі.

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Нагадаємо, що Аліна Гросу перетворилася на брюнетку з бездонним декольте: "трохи Франції".

Як повідомляв портал Знай.uа, Аліна Гросу похвалилася абсолютно новим яскравим образом.

Також Знай.uа писав, що АЛіна Гросу показала пристрасть з Романом Полянським:"плювати на все".