Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, з великою активністю веде свою сторінку в Instagram, де публікує яскраві фото і відео.

Цього разу 33-річна дружина репера Олексія Потапенка поділилася крутими фотографіями для зйомок нового кліпу на пісню "Дівчатка рулять", який презентували на YouTube у четвер, 18 березня.

На знімках Каменських постала в яскравих образах з відеороботи. У підписі до кадрів зірка поцікавилася у підписників, який наряд вони б вибрали на вечірку з подружками.

"Який з образів мого нового кліпу "Дівчатка рулять" ви б вибрали на тусовку з подружками? Ставте відповідне сердечко - 💚💙💜 або 🖤?" - запитала у шанувальників артистка.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"Всі образи 🔥", "Красуня", "Нереальний образ 😍🔥🔥 🔥", - зазначили коментатори.

Настя Каменських, фото з Instagram

Раніше ми писали про те, що Настя Каменських поділилася, чим годує Потапа: проста і швидка вечеря. Співачка показала, як готує вечерю собі і Потапу.

Нагадаємо, Настя Каменських з'явилася з "вишибалами" і звернулася до українців: "Послання для кожної".

Як повідомляв портал Знай.uа, Оля Полякова розповіла про стосунки з Олегом Винником і Настею Каменських: "То цілуємося, то сваримося".

Також портал Знай.uа писав, що Настя Каменських гаряче розважилася з Лесею Нікітюк і Дашею Астаф'євою в кліпі "Дівчатка рулять".