У середу, 24 березня, стало відомо, що в районі проведення Операції об'єднаних сил нацгвардійці організували благодійну акцію "Чужих дітей не буває". Про це повідомляє пресцентр ООС у соцмережі Facebook.

Військовослужбовці оперативно-тактичного угруповання "Схід" Національної гвардії України, які виконують службові та бойові завдання в районі проведення ООС, в рамках проведення акції "Чужих дітей не буває" передали подарунки дітям дитячого будинку сімейного типу в місті Волноваха, дитячому будинку "Отчий Дім" міста Покровськ та дитячому будинку "Центр опіки" міста Маріуполь.

благодійна акція в ООС, фото з Facebook
благодійна акція в ООС, фото з Facebook

"Допомога місцевому населенню, зокрема дітям які потребують соціально-психологічної реабілітації, – це кропітка щоденна праця і гвардійці раді долучитися та надати посильну допомогу. Ми хочемо, аби діти кожен день відчували не лише турботу дорослих, а й всією душею розуміли свою значущість в цьому світі та ні на хвилину не забували про те, що вони потрібні нам такими, якими вони є. Також нашою метою є покращення цивільно-військових відносин і зміцнення довіри мешканців і жителів до військовослужбовців в районі операції Об’єднаних сил", - зазначив начальник групи морально-психологічного забезпечення майор Андрій С.

благодійна акція в ООС, фото з Facebook
благодійна акція в ООС, фото з Facebook

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Нагадаємо, українські школярі передали на Донбас гостинці для дітей: "З надією в серці".

Як повідомляв портал Знай.uа, на Донбасі загинув український військовий, але окупанти не зупинилися: ЗСУ довелося вжити заходів.

Також портал Знай.uа писав, що СБУ накрила гігантську нелегальну "наливайку": у такій кількості можна потонути.