На телеекранах країни відгримів третій випуск нового 11-го сезону шоу "Холостяк". Глядачам він запам'ятався низкою цікавих моментів, які вирішили окремо відзначити у публікації в соціальнім мережі "Інстаграм".

Так, на офіційній сторінці телешоу був розміщений пост, який підписали так:

"Друзі, зібрали для вас фотодобірку найяскравіших моментів 3 випуску 11 сезону проєкту "Холостяк"❣️

Пишіть у коментарях, який момент вам запам'ятався найбільше".

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

На знімках можна відзначити два фрагменти шоу.

По-перше, це групове побачення Олександри, Юлії та Христини з Михайлом Заливакою на тенісному корті. Дівчатам довелося перевдягнутися з суконь і взуття на підборах у спортивний одяг, більш придатний для спорту.

Але ще більше інтересу має викликати вечірка з приводу дня народження Анни у будиночку в лісі.

Дівчата не лише посиділи у дружному колі, але й пограли в гру, яка дозволила їм з нвого боку продемонструвати свою тілесність — "Твістер". За правилами учасники мають розміщувати кінцівки на кольорових кругах, які їм випали — через це можна побачити, як учасниці нагинаються, щоб покласти долоні і з труднощами балансують на шпильках.

А ось поцілунок Михайла з "Зайкою" Юлею поки залишили за кадром.

Нагадаємо, що ймовірна переможниця "Холостяка 11" Анна Богдан заразилася килимом на зйомках.

Як повідомляв портал Знай.uа, екс-дружина Андрія Богдана отримає серце "Холостяка" Михайла Заливако: фінал розкритий.

Також портал Знай.uа писав, що" холостячка "Мішина вирішила завалити українців подарунками:" там стільки всього..." Ксенія подарує авто коханого Олександра Еллерта першому зустрічному.