Дочка відомої російської актриси і зірки серіалу «Моя прекрасна няня» Анастасії Заворотнюк порадувала фанатів новим фото. Анна активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram.

Таким чином повідомляється, що дівчині вдалося зібрати 187 тисяч однодумців, які довіряють їй, і прислухаються до думки.

Цього разу дівчина поділилася яскравим знімком навпроти дзеркала. Анна позує дивлячись у своє відображення, і в цей момент фотограф робить знімок.

В якості вбрання вона вибрала шкіряні штани і червону кофту, яка оголює спину. Цей образ підкреслює шикарну фігуру дівчини.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Одного разу взимку" - вирішила підписати даний знімок Анна Заворотнюк.

Користувачі не змогли втриматися, і почали захоплюватися дівчиною і її красою: "😍 😍 😍", "Дуже красива. Ганнуся, величезного вам щастя, нехай все буде добре😍 і посміхайтеся частіше❤️", "Шикарна 🙏❤️".

При цьому, варто відзначити, що жодного коментаря стосовно хвороби мами, Анастасії Заворотнюк. Користувачі увійшли в положення, і більше не турбують сім'ю дурними питаннями.

Раніше ми повідомляли, дочка онкохворої Анастасії Заворотнюк зробила відверте зізнання. 25-річна дівчина поділилася ніжним знімком в рожевому плащі і заговорила про справжню весну.

Як повідомляв "Знай.иа", дочка онкохворої Заворотнюк взялася за фатальну річ: згубила Єву і Білосніжку. Нова фотографія була розміщена на сторінці Анни в соцмережі "Instagram", яка є для дівчини основним майданчиком.

Також "Знай.иа" писав, що дочка онкохворої Анастасії Заворотнюк вся в чорному.